درد ران پا

درد ران پا

درد ران پا ,درد ران پا در بارداری,درد ران پا در اوایل بارداری,درد ران پا در کودکان,درد ران پا در دوران قاعدگی,درد ران پای چپ,درد ران پا نشانه چیست

درد ران پا , درد ران پا در بارداری , درد ران پا در اوایل بارداری , درد ران پا در کودکان

توضیحاتی در مورد درد ران پا

درد کشاله ران و درد ران پا ناشی ازکشیدگی جزئی یا کوفتگی ماهیچه ها و گرفتگی عضلات ران پا می تواند بوسیله روش های خانگی مانند استراحت،یخ درمانی،بالا گرفتن ساق پا،مصرف مسکن کنترل شودو همچنین راه دیگری درمان کشیدگی ماهیچه با لیزر می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد درد ران پا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

علت درد ران پا در بارداری

شایع‌ترین علت درد کشاله ران در بارداری کشیدگی عضلانی است. کشیدگی های عضلات ناحیه کشاله ران معمولا بدنبال فعالیت های شدید بدنی و فعالیت های ورزشی ایجاد میشوند. برای درمان پا درد از قسمت کشیدگی ها با مدتی استراحت و کاهش فعالیت ها بهبود می یابند.

درد ران پا و آرتروز

با بروز آرترو غضروف ها کم کم فرسوده می شوند و از بین می روند و باعث لغزندگی استخوان های این ناحیه می شود.یکی از علت های درد این قسمت که در افراد بالای 65 سال با درد های شدید در ران یاکشاله ران رخ می دهد،آرتروز می باشد. زمانیکه غضروف های ران فرسوده می شوند استخوان های ران برخلاف حفره داخل ران کشیده می شوند.خردشدن استخوان ها و غضروف ها با فعالیت های طبیعی انجام می شود.درد در کشاله ران و قسمت جلو ران یکی از علت های رایج آرتروز ران می باشد مخصوصا در هنگام فعالیت هایی همچون پیاده روی و فعالیت هایی که نیاز به پیچاندن ران داریم مثل پوشیدن جوراب ها و سوار و پیاده شدن از ماشین.علت این درد کشیده شدن استخوان ها برخلاف یکدیگر است .

درد ران پا و شکستگی

شکستگی ران افزایش پیدا می کند.زمانیکه ماهیچه ها خسته می شوند شوکی که ناشی از ضربه های که براثر فعالیت هایی چون پریدن یا دیگر فعالیت های میباشد را دریافت نمی کند و نیرو به استخوان ها وارد می شود و باعث ایجاد شکستگی های خفیف می شود و این شکستگی های باعث درد کشاله ران می شود.

علل درد ران پا

التهاب کیسه زلالی این التهابات، التهاب کیسه پراز مایعی است که نگهدارنده مفاصل بعد از آسیب دیدگی است.التهابات تروچانتریک بر روی ناحیه بیرونی ران اثر می گذارد و با انجام فعالیت هایی چون برخاستن ،پیاده روی ،بالا و پایین رفتن از پله و رانندگی درد به سراغ بیمار می آید. از بین رفتن استخوان ها یا حاملگی خارج رحمی درد کشاله ران می تواند به علت بیماری های دیگری باشد مانند:هرنی یا فتق کشاله ران ،هرنی ورزشی ،سیاتیک ،التهاب غدد لنفاوی کشاله ران ،عفونت‌های سطحی یا عمقی در بافت‌های کشاله ران

درد ران پا و عفونت

آرتروزهای عفونی می تواند در دوران جنینی و یا دوران کودکی شدت یابد.در این دوران سیستم ایمنی بدن به حدی نرسیده که بتواند باکتری هایی که وارد خون می شود را ازبین ببرد و این عفونت ها در ران قرار می گیرد و باعث درد و بیحسی در این ناحیه می شود. تب ،حرارت و التهاب در کشاله ران نشان دهنده عفونت در این قسمت است. درد ران علت های دیگری نیز دارد .شما نیاز به کمک پزشک دارید اگر اگر به دلیل درد زیاد نتوانستید به صورت طبیعی راه بروید نتوانستیدکشاله ران خود را خم کنید بیشتر از چندروز درد احساس کردید بدشکلی یا تورم در کشاله ران یا قسمت بالای آن احساس درد در کشاله ران درشب یا زمان استراحت افزایش تب ،التهاب وحرارت در کشاله ران

تشخیص درد ران پا

ارزیابی درد ران پا با معاینه فیزیکی آغاز می شود. معاینه فیزیکی به تشخیص علت بالقوه درد ران پا و تایید تشخیص کمک می کند. گاهی اوقات هم به آزمایش و تصاویر اشعه ایکس نیازی نیست. آزمایش خون عفونت و التهاب را می توان با آزمایش های خون تشخیص داد. اگر بیماری نقرس مد نظر باشد ممکن است آزمایش خونی برای اندازه گیری اسید اوریک صورت بگیرد. دیگر آزمایش های خون هم می توانند بسته به بیماری زمینه ای که مد نظر است مورد توجه قرار بگیرند. تصویر برداری اشعه ایکس: اگر در مورد وجود شکستگی استخوان نگرانی وجود دارد، آنگاه ممکن است تصاویر ساده اشعه ایکس آن را نشان دهند. سونوگرافی: سونوگرافی می تواند برای تشخیص ترومبوز ورید عمقی مفید باشد. شاخص مچ پایی- بازویی ABI: ممکن است جریان خون شریانی در پاها با یک شاخص مچ پایی- بازویی برآورد شود که در آن جریان خون در هنگام استراحت و تمرین ارزیابی می شود. – آنژیوگرام: اگر به اطلاعات بیشتری درمورد شریان ها نیاز باشد، می توان برای مشاهده مستقیم توزیع شریانی پاها آزمایش آنژیوگرام انجام داد. – سی تی اسکن: می توان از توموگرافی کامپیوتری(CT) در موقعیت های مختلفی استفاده کرد. آنژیوگرافی CT می تواند در برخی موقعیت های معاینه عروق خونی جای آرتریوگرافی را بگیرد. – ام آر آی: تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) را می توان برای معاینه پشت، ارزیابی استخوان ها، مفاصل و بافت های نرم مانند عضلات، تاندون ها و رباط های پشت و به منظور پی بردن به علل سیاتیک مورد استفاده قرار داد. – تست نوار عصب و عضله: می توان مطالعات هدایت عصبی را برای ارزیابی عملکرد اعصاب و اندازه گیری توانایی اعصاب خاص برای حمل پیام های الکتریکی را با کمک تست نوار عصب و عضله مد نظر قرار داد. – آسپیراسیون مفصل: اگر درمورد عفونت و التهاب درون مفصل نگرانی وجود داشته باشد می توان یک سوزن را وارد مفصل کرد و مایع آن را برای تجزیه و تحلیل بیرون کشید یا خالی کرد.

درمان درد ران پا

درمان پا درد به تشخیص آن بستگی دارد. وقتی علت درد مشخص شد، درمان بر کنترل درد و کنترل مشکل بوجود آورنده درد به منظور جلوگیری یا کاهش بروز مجدد ان متمرکز است. درمان درد ران پا بستگی به تشخیص پزشک دارد.هنگامی که علت درد مشخص شد، درمان هم بر کنترل درد و هم کنترل مشکل زمینه ای تمرکز می کند تا از وقوع دوباره آن جلوگیری کند یا امکان وقوع دوباره را کاهش دهد.

درد ران پا و دارو

پزشکان اغلب در ابتدا شیوه درمان با دارو را امتحان می کنند. چون واکنش هر فردی به داروها متفاوت است، ممکن است پزشک دوزها و داروهای مختلفی را امتحان کند. داروها از مسکن هایی که بدون نسخه به فروش می رسند مانند آسپرین، استامینوفن، استروئیدهای ضد التهاب تا داروهای ضد التهاب قوی تر گسترده شده اند.برای کمک به مشکل درد کف پای صاف می توان از یک لایه محافظ در داخل کفش استفاده کرد که این لایه طبی می تواند درد پا را کاهش دهد. بریس قوزک پا نیز می تواند به کاهش درد پا کمک کند. محافظ پاشنه نیز می تواند برای افزایش حمایت و کمک به پیشگیری از پیچ خوردن قوزک پا استفاده شود. نوع ارتز قابل استفاده برای شما با تشخیص پزشک با توجه به مشکل ایجاد شده و علت های احتمالی مشاهده آن و نیز شکل پا مشخص می شود. در بعضی موارد، پزشک ممکن است استفاده از صفحه یا پد محافظ مخصوص را برای بیمار تجویز کند و در سایر موارد ممکن است نیاز به اصلاح کفش بیمار وجود داشته باشد.

درد ران پا و فیزیوتراپی

در فیزیوتراپی تلاش می شود که امکان حرکت نرمال تر و همراه با درد کمتر را برای شما فراهم می سازد. ممکن است پزشک فیزیوتراپی منفعل مانند ماساژ و استفاده از گرما یا سرما یا درمان های فعالانه مانند تمرین کردن را توصیه کند.

شدت و علت درد ران پا

زمانیکه شدت و علت درد پا مشخص شد، یک دوره بهبود و پیشگیری شروع می شود. استفاده از وسایل الکترونیکی پزشکی مانند فراوا درمانی ،دستگاه های الکتریکی مختلف مانند تحریک کننده مفاصل ، نوردرمانی یا لیزر، و درمان های بدون استفاده ازدستگاه های الکتریکی برای کاهش درد پا و افزایش گردش بدن و بهبودی بسیار مناسب می باشد.

درد ران پا و جراحی

دلایل مختلفی وجود دارد که بیماران به جراحی نیاز دارند .شوک ناشی ازضربه می تواند باعث کشیدگی ،رگ به رگ شدن ،شکستگی ،آرتروز و درد شدید شود.به دلیل بیماری هاو سندروم ها استخوان های پا به مرور زمان از بین می روند و جراح برای درمان این استخوان مجبور به انجام عمل جراحی بر روی بیمار می شود. ورم و درد استخوان ساق پا یکی از مشکلات آزار دهنده اندام تحتانی است که میتواند به علل متفاوتی ایجاد شود. علت ورم ساق پا میتواند همراه با درد و یا بدون آن باشد. یک طرفه یا دوطرفه باشد. بصورت حاد و یا مزمن ایجاد شده باشد و میتواند همراه با علائم دیگری باشد که پزشک را به علت اصلی بوجود آورنده آن راهنمایی میکند. ورم ساق ممکن است به علت بیماری های سیستمیک باشد. منظور از بیماری های سیستمیک آنهایی هستند که کل بدن را مورد تاثیر خود قرار میدهند. در این موارد هر دو ساق ورم میکنند. به عبارت دیگر تورم ساق در این بیماری ها معمولا دو طرفه است. مهمترین این علل عبارتند از نارسایی کلیوی : وقتی کلیه نارسا شده و خوب کار نمیکند نمیتواند آبی را که از طریق خوردن و آشامیدن وارد بدن میشود به خوبی دفع کند. این مشکل موجب میشود آب زیادی در بدن باقی مانده و بدن متورم شود. به این تورم ادم Edema میگویند. به علت تاثیر جاذبه این تورم معمولا در اندام تحتانی بخصوص در ساق و مچ پا بیشتر است. در بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی دراز کشیدن موجب میشود آبی که در ساق تجمع پیدا کرده در کل بدن پخش شود. این بیماران صبح ها که از خواب بیدار میشوند ورم ساق کمی داشته و به عوض صورت آنها متورم و پف کرده است نارسایی قلبی : قلبی که ضعیف و نارسا شده است نمیتواند خون وریدی را به خوبی پمپ کند. نتیجه آن تجمع خون وریدی در پشت قلب و پس زدن آن در کل بدن است. بر اثر تاثیر جاذبه زمین بیشترین جایی که این خون جمع میشود در ساق و مچ پا است. در این بیماران با دراز کشیدن و بالا نگه داشتن استخوان ساق پا ورم ساق کمتر میشود کاهش پروتئین خون : کاهش پروتئین خون بدنبال نارسایی کبدی و یا سندروم نفروتیک در کلیه و یا سوء تغذیه و یا بعضی بیماری گوارشی ایجاد میشود. کاهش پروتئین خون موجب نشت بیشتر سرم از داخل مویرگ ها به فضای بین سلولی شده و در نتیجه موجب ورم کل بدن میشود بیماری های مزمن ریه مانند آمفیزم و برونشیت مزمن : در این بیماری ها فشار عروق ریوی بالا میرود و بدنبال آن ممکن است این افزایش فشار به ورید های قبل از قلب منتقل شده و در نتیجه موجب ورم شود کم خونی مصرف داروهای ضد التهاب مانند بروفن و بعضی داروهای ضد فشار خون کم کاری غده تیروئید فشار خون بارداری

سوزش و درد ران پا

کشاله ران Groin جایی است که شکم شما تمام شده و ران شما شروع می‌شود. علل بسیاری از دردهای کشاله ران در خود لگن یا مفصل ران است علت مشکل درد سوزشی ران پا تحت فشار قرار گرفتن عصبی است که حس پوست بیرون ران را تامین می کند پوشیدن لباس تنگ ، سوزن سوزن شدن) و بی حسی قسمت خارجی ران – درد سوزشی در داخل و یا روی سطح پوست بیرون ران این علائم معمولا در یک طرف بدن (یک ران) ایجاد می شوند و بعد از راه رفتن و ایستادن بدتر می گردند. اگر هر یک از علائم بالا را در خودتان مشاهده کردید، به پزشک مراجعه کنید.درد سوزشی ران پا زمانی بروز می کند که عصب پوستی بیرون ران که حس این قسمت را فراهم می کند، تحت فشار قرار بگیرد. این عصب کاملا حسی است و تاثیری روی توانایی استفاده از (تحرک) عضلات پا ندارد. در بیشتر افراد این عصب بدون ایجاد مشکلی از انتهای ران به قسمت بالای ران می رود. اما در این بیماری، این عصب زیر رباط کشاله ران گیر می افتد. این رباط در امتداد کشاله ران، از قسمت شکم به قسمت بالایی ران می رود. چاقی و یا اضافه کردن وزن، فشار روی عصب پوستی بیرون ران را افزایش می دهند.عواملی که خطر ابتلا به این درد را زیاد می کنند، عبارتند از: – وزن بالا : چاقی و یا اضافه کردن وزن، فشار روی عصب پوستی بیرون ران را افزایش می دهند. – بارداری : بزرگ شدن شکم در حاملگی، فشار اضافی روی کشاله ران وارد می کند، جایی که عصب پوستی خارج ران می گذرد. – دیابت: آسیب عصب در اثر بیماری دیابت می تواند باعث درد سوزشی ران شود. – سن : افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله بیشتر در معرض خطر ابتلا به این درد هستند. راه های تشخیص درد در بیشتر موارد، پزشک بر اساس وضعیت سلامتی و بیماری های شما و با معاینه بدنی، متوجه درد سوزشی خارج ران می شود. پزشک به پایی که درد می کند، دست می زند و از شما می پرسد درد پایتان چطوری است. همچنین از شما می خواهد محل بی حسی یا درد را نشان دهید. برای رد کردن سایر بیماری ها، پزشک ممکن است آزمایشات زیر را برای شما بنویسد: ۱- تصویربرداری با اشعه ایکس ۲- الکترومیوگرافی ۳- تحریک الکتریکی عصب ۴- انسداد عصب : اگر با تزریق ماده بیحس کننده به ران در جایی که عصب پوستی ران وارد می شود، درد از بین برود، معلوم می شود که دچار درد سوزشی ران پا هستید.

درد ران پا در دوران بارداری

در طول بارداری بدن دچار تغییرات زیادی می شود که همراه با درد است. درد کشاله ران یکی از رایج ترین مشکلات است که در سه ماهه سوم اتفاق می افتد. برای برخی افراد این درد مشکل کوچکی است اما برخی دیگر از خواب و فعالیت های روزانه می مانند. معمولا درد کشاله ران در هنگام ایستادن و برداشتن وسایل سنگین بدتر می شود. چه چیزی باعث درد کشاله ران در بارداری می شود؟ درد کشاله ران به دلایل مختلفی اتفاق می افتد. این درد هنگامی که رباط متصل کننده مفاصل ساکروایلیاک شل می شود اتفاق می افتد. هورمون ریلاکسین: بدن هورمون ریلاکسین را در طول بارداری آزاد می کند. این هورمون با نرم کردن مفاصل و ماهیچه ها باعث آرامش می شود. این هورمون به مقدار مناسب آزاد می شود تا بدن را برای پوکی استخوان گذرا: این مشکل در سه ماهه دوم و سوم بارداری ایجاد می شود. پوکی استخوان به صورت موقتی باعث کاهش استخوان در قسمت بالای استخوان ران می شود. بنابراین به صورت ناگهانی در هنگام فعالیت های فیزیکی یا پیاده روی باعث ایجاد درد در کشاله ران می شود. برای بررسی این مشکل از ام آر آی استفاده می کنند. بهبود حدود 6 هفته طول می کشد. افزایش وزن: افزایش وزن ناشی از بارداری باعث افزایش فشار وارده بر لگن و کشاله ران می شود. حالت نادرست: حالت نادرست بدن باعث درد کشاله ران می شود (به خصوص در سه ماهه دوم و سوم بارداری هنگامی که بدن به خاطر وزن جنین در حالت تعادل نیست.). دلایل دیگر درد کشاله ران در بارداری خانم هایی که اضافه وزن دارند یا مشکلات کشاله ران از قبل داشته اند، هنگامی که به پهلو می خوابند دچار درد کشاله ران می شوند. اگر چه در ماه های آخر بارداری خوابیدن به پهلو توصیه می شود اما باعث افزایش فشار می شود. تغییرات فیزیکی نیز باعث افزایش درد کشاله ران در طول بارداری می شود. این فشار به خاطر رحم بزرگ و نرم شدن استخوان های لگن ایجاد می شود که باعث درد کشاله ران در سه ماهه سوم بارداری می شود. مرکز ثقل بدن در طول بارداری تغییر می کند. این مسئله باعث ایجاد درد کشاله ران می شود که می توان با تغییر ساختار بدن این درد را کاهش داد.

درمان درد ران پا در دوران بارداری

درد کشاله ران در هنگام خوابیدن مشکل آفرین است. این درد باعث ایجاد زایمان: برنامه ریزی برای ماساژ باعث کاهش درد در طول بارداری می شود. ماساژ نه تنها باعث آرام شدن عضلات و کاهش استرس می شود بلکه باعث می شود احساس بهتری داشته باشید. برای ماساژ به یک متخصص مراجعه کنید. یوگا و پیلاتس: یوگا و پیلاتس باعث کاهش درد کشاله ران و درد پشت در طول بارداری می شود. شرکت در کلاس های یوگا و پیلاتس به شما کمک می کند به طور اصولی ورزش کنید. تمرینات آب: در ماه های آخر بارداری، پیاده روی باعث افزایش درد کشاله ران می شود. اما ورزش به شما توصیه می شود بنابراین بهتر است شنا را انتخاب کنید. در هنگام حرکت در آب به مفاصل فشار وارد نمی شود به همین دلیل درد ایجاد نمی شود. ایلیاک بریس: در هنگام انجام فعالیت های فیزیکی یا در حالت ایستادن باید از ایلیاک بریس یا کمربند بارداری استفاده کنید. این کمربند پشت شما را محافظت می کند.

بیشتر بخوانید : گرفتگی عضلات ران پا ♥ درد استخوان ران ♥ درد کشاله ران ♥ درد استخوان ساق پادرد استخوان دنبالچه

کپسول زینک پلاس

کپسول زینک پلاس

کپسول زینک پلاس ,کپسول زینک پلاس یورو ویتال,کپسول زینک پلاس چیست؟,کپسول زینک پلاس باکاناسان,کپسول زینک پلاس خارجی,کپسول زینک پلاس مارینوکس

کپسول زینک پلاس

توضیحاتی در مورد کپسول زینک پلاس

روی یکی از عناصری است که بعد از آهن فراوانترین عنصر جزئی در بدن به شمار می رود. این عنصر در فعالیت بیش از 100 آنزیم مختلف بخصوص آنزیمهایی که در سوخت و ساز پروتئین ها و کربو هیدراتها درگیر هستند . میزان مناسب روی در عملکرد سیستم ایمنی، ترمیم زخمها، تقویت قوه بویایی، بینایی، چشایی، تقسیم طبیعی سلولها، رشد و تکامل در طول بارداری، کودکی و بلوغ نقش دارد. بطور کلی رشد تا قبل از اتمام سنین رشد به این ماده معدنی وابستگی زیادی دارد. روی به عنوان یکی از مهمترین مواد معدنی در سلامت پوست، فرم گرفتن و استحکام ناخنها و تقویت ساختار مو نقش بسیار مهمی ایفا می کند. کمبود روی در اثر دریافت ناکافی، اختلال در جذب، افزایش دفع و یا افزایش نیاز به روی و عدم تکافوی دریافت به وجو می آید. بدخوابی یا بی خوابی، ترس از نور، اختلالات عصبی، اختلال در رشد، نازک شدن موی سر، کم پشتی و ریزش مو، بهبود و ترمیم کند زخمها از علائم کمبود روی به شمار می روند. قرص زینک پلاس حاوی روی، ویتامینهای گروه B و ویتامین C می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول زینک پلاس صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

ترکیبات کپسول زینک پلاس

کپسول زینک پلاس حاوی روی، ویتامینهای گروه B و ویتامین C می باشد.

موارد مصرف کپسول زینک پلاس

سلامت پوست جلوگیری و درمان ریزش مو فرم گرفتن و استحکام ناخن افزایش رشد جسمی و ذهنی در سنین رشد تقویت قدرت باروری تقویت سیستم ایمنی پیشگیری و کاهش طول مدت و شدت سرماخوردگی

گروه نیازمند به کپسول زینک پلاس

نوجوانان خانم های باردار و شیرده سالمندان افراد الکلیسم افراد دچار بی اشتهایی عصبی

خواص کپسول زینک پلاس

قرص زینک باعث سلامت پوست می شود جلوگیری و درمان ریزش مو یکی دیگر از فواید خوردن قرص زینک پلاس است زینک باعث فرم گرفتن و استحکام ناخن افزایش رشد جسمی و ذهنی در سنین رشد قرص زینک باعث تقویت قدرت باروری می شود تقویت سیستم ایمنی با مصرف قرص زینک پلاس پیشگیری و کاهش طول مدت و شدت سرماخوردگی

بهترین زمان مصرف کپسول زینک پلاس

متخصصان بهترین زمان مصرف قرص زینک پلاس را بعد از صرف نهار می دانند. قرص زینک در طی روز باید یک مرتبه مصرف شود و بهتر است که بعد از وعده نهار و همراه با آب فراوان باشد. نیم ساعت بعد از نهار بهترین زمان مصرف کپسول زینک پلاس است. نکته ایی که باید به آن توجه داشت این است که بعد از مصرف قرص زینک پلاس, تحت هیچ شرایطی شیر, لبنیات و هر ماده ایی که حاوی کلسیم است استفاده نکنید. زیرا کلسیم مانع جذب روی موجود در قرص زینک پلاس می شود. همچنین مصرف مواد کافئین دار نیز جذب مواد موجود در قرص زینک پلاس را با اشکال مواجه می کنند بنابراین توصیه می شود که یک ساعت قبل و یک ساعت بعد از مصرف این دارو از چای, قهوه و سایر نوشیدنی های بپرهیزید.

مقدار مصرف کپسول زینک پلاس

همانطور که گفته شد مصرف قرص زینک پلاس روزانه است. و دوز مصرف آن در رده های مختلف سنی متفاوت است. به طور مثال در نوزادان تا شش ماهگی میزان آن دو میلی گرم در روز است. مقدار دوز تجویزی در نوزادان بین شش ماه تا سه سال سه میلی گرم در روز می باشد. با بالا رفتن سن کودکان مقدار دوز مصرف این دارو نیز افزایش پیدا می کند. به طور مثال به کودکان چهار تا هشت سال باید پنج میلی گرم از این دارو داد و کودکان نه تا سیزده سال نیز مقدار هشت میلی گرم از این دارو باید مصرف کنند. از آن جایی که در این سنین کودکان رشد سریعتر و بهتری دارند بنابراین با مکمل قرار دادن رژیم غذایی, سبزیجات و میوه ها می توان به رشد بهتر و سریعتر نیز کمک کرد.

مصرف کپسول زینک پلاس

کلیه مکمل های حاوی روی و قرص زینک بایستی همراه غذا مصرف شده تا از ایجاد تهوع جلوگیری شود. وقتی شما بهترین فایده را از قرص زینک می برید که آن را با آب و یا آب میوه (نه با شیر) در بین غذاها مصرف کنید و همزمان با مکمل های آهن و کلسیم،‌ آنها را مصرف نکنید. اگر قرص زینک برای معده شما مشکل ایجاد کرده باشد می توانید آنرا همراه غذا مصرف کنید. افرادی که به مدت طولانی روزانه ۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم روی موجود در قرص زینک مصرف کرده اند، می توانند دچار اختلال جذب املاح آهن و مس شده و همچنین به کمبود این دو املاح در بدن دچار شوند. حتی دیده شده است کسانی که روزانه ۲ گرم به مدت طولانی روی خورده اند ، علائمی مثل استفراغ،تهوع، درد های شکمی وتب را نشان داده اند. افرادی که دچارناراحتی های کبدی ورودهای اند، بایستی قبل از مصرف مکمل های حاوی روی و بخصوص قرص زینک ، حتما با پزشک خود مشورت داشته باشند

عوارض کپسول زینک پلاس

بیشتر مواد معدنی کمیاب، در صورت مصرف بیش از حد برای بدن سمی هستند و این نکته در مورد زینک پلاس نیز صدق می کند. نشانه های مسمومیت با قرص زینک عبارتند از: آشفتگی معده، استفراغ و معمولاً وقتی ایجاد می شود که ۲۰۰۰ میلی گرم و یا بیشتر مصرف شده باشد. یک عارضه جانبی منفی شناخته شده از مصرف بیش از حد قرص زینک این است که میزان زیاد روی باعث کاهش HDL(کلسترول خوب بدن) و افزایش LDL (کلسترول بد بدن) می شود.

وظیفه روی در بدن چیست

روی(زینک) یکی از عناصر مهم و ضروی است که نقش های بسیار مهم و حیاتی در بدن انسان ایفا می کند، بیش از 100 آنزیم و هورمون برای ترشح و فعال شدن نیاز به روی دارند. سیستم ایمنی: روی برای فعالیت سیستم ایمنی بدن ضروری و کمک به تولید گلبول های سفید خون(WBC) می کند که نقش سربازهای دفاعی در بدن برای مقابله با ویروس ها، باکتری ها و عوامل بیماری زا را بر عهده دارند، به همین جهت یکی از علائم کمبود روی ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای مکرر به بیماری های ویروسی و عفونی مانند سرما خوردگی است. تولید پروتئین: هر آنچه که در بدن از پروتئین ساخته می شود نیازمند روی است، این شامل اکثر سلول های بدن از قبیل DNA و RNA، آنزیم ها، بسیاری از هورمون ها از جمله هورمون های جنسی می باشد، از علائم کمبود روی در مردان می توان به کاهش میل جنسی و حجم منی اشاره کرد، همچنین در صورت کمبود روی آنزیم های گوارشی به میزان کافی تولید نمی شوند و مشکلات گوارشی از قبیل نفخ و رفلاکس معده بروز می کنند. تولید کلاژن و کراتین: بخش اعظمی از پوست از پروتئینی بنام کلاژن ساخته شده و همان طور که اشاره شد روی برای تولید انواع پروتئین مورد استفاده قرار می گیرد از اینرو برای داشتن پوستی سالم و شاداب ضروری است به میزان کافی روی از طریق برنامه غذایی خود و یا به شکل مکمل غذایی (زینک پلاس، قرص زینک) دریافت کنید. مو نیز از پروتئینی بنام کراتین ساخته شده است، ریزش موها، نازوکی تارهای مو می توانند ارتباط مستقیمی با کمبود روی در بدن داشته باشند. سیستم بینایی: غلظت بالایی از روی در چشم ها وجود دارد و برای فعالیت سیستم بینانی و حفظ سلامت بخش های مختلف آن از جمله قرنیه و غیره ضروی است. تحقیقات زیادی نشان می دهند افراد مسنی که از مکمل های روی، سلنیوم، ویتامین A و E به میزان کافی استفاده می کنند تا 60 درصد کمتر به مشکلاتی از قبیل آب مروارید مبتلا می شوند. متابولیزم مواد غذایی: روی با سایر مواد مغذی مانند منیزیم و ویتامین های ب کمک به تولید آنزیم های گوارشی، هضم و جذب مواد غذایی و تبدیل آن ها به انرژی می کنند که در اصطلاح به آن متابولیزم مواد غذایی گفته می شود. مقابله با استرس: از نقش های دیگر روی کمک به غدد فوق کلیوی برای فعالیت و تولید هورمون ها است، یکی از ده ها وظایف غدد فوق کلیوی کنترل و واکنش به استرس است، حین استرس بدن به مصرف مقادیر زیادی از روی، منیزیم، ویتامین های ب5، ث، ب1 و ب6 می پردازد. یکی دیگر از علائم کمبود روی عدم کنترل استرس می باشد. اگر به هر دلیلی تحت استرس اعم از جسمانی و روانی به واسطه شرایط زندگی و شغلی خود هستید نیاز به مصرف مقدار بیشتری از مواد مغذی ذکر شده خواهید داشت تا از سلامت و انرژی کافی برخوردار باشید. روی(زینک) عملکرد و نقش های متعدد دیگری نیز در بدن انسان ایفا می کند که صرفا در این مقاله به چند مورد اشاره شد.

منابع غذایی حاوی روی

به طور تقریبی در هر گرم گوشت 3 تا 5 میلی گرم روی وجود دارد . نان سفید ،چربی و شکر فاقد روی هستند . گوشت ، جگر ،تخم مرغ ، میگو ،گندم سبوس دار ، تخم کدو حلوایی و گوجه فرنگی از روی غنی هستند . با خوردن هر 100 گرم عدس یانخود یا گندم آسیاب نشده می توان 4 تا 5 میلی گرم روی وارد بدن کرد . در هر صد گرم سبوس گندم یا هر صد گرم ذرت ، 3 میلی گرم روی به بدن می رسد . تخم کدو حاوی روی فراوان است که خوشبختانه در ایران بیشتر از سایر کشور ها استفاده می شود . در هر 100 گرم آن 5/ 6 تا 5/7 میلی گرم روی دریافت می شود . جالب است که بدانید ، جوانه گندم ، حاوی 17 میلی گرم روی ، و به عبارتی غنی از روی است و خوردن آن به تمام افراد توصیه می شود . در هر 100 گرم جگر گوساله ، 8/7 میلی گرم روی وجود دارد . ماده ی غذایی پر اهمیت در رساندن روی به بدن ، صدف خوراکی است که در هر 100 گرم آن 60- 59 میلی گرم روی وجود داشته و بسیار غنی است که البته در ایران مصرف نمی شود .

دوز و مدت زمان مصرف کپسول زینک پلاس

همان طور که اشاره شد زینک پلاس(قرص زینک) مکمل روی رایج در ایران است، شربت آن برای کودکان که قورت دادن قرص برای آن ها مشکل است و قرص آن برای بزرگسالان مناسب است. توجه داشته باشید مصرف طولانی مدت و یا دوز بالای مکمل های روی باعث اختلال در جذب عنصر مس و تخلیه ذخایر آن در بدن می شوند که سبب بروز مشکلات جدی از قبیل کم خونی، ضعف، ریزش مو و غیره می گردد. دوز و مدت زمان مصرف مکمل های روی باید توسط پزشک مشخص گردد.

کپسول زینک پلاس در بارداری و شیردهی

خانم های شیرده وباردار و افرادی که دارای فعالیت ورزشی مرتب و منظم هستند، نیاز به روی بیشتری نسبت به سایر افراد دارند و اگر مقدار دریافت آنها از روی، کافی نباشد دچار کمبود آن وعوارض حاصل از آن خواهند شد.

کپسول زینک پلاس برای خانم ها

بررسی های انجام شده نشان می دهد که نیاز خانم ها به این عنصر مهم وضروری روزانه، حداقل ۱۰ میلی گرم و نیاز آقایان روزانه، حداقل ۱۲میلی گرم است. بیشتر دیده می شود که مقدار مصرفی روی بسیار کم تر از مقدار نیاز بررسی شده است . مرکز تغذیه کشور آلمان و امریکا توصیه می کنند که برای پیشگیری از امراض حاصل شده از کمبود روی، خانم ها روزانه ۱۲ میلی گرم و آقایان ۱۵ میلی گرم روی به بدن خود برسانند. البته دوز و مقدار درمانی که توسط دکتر ورباخ بیان شده، روزانه بین ۱۰۰- ۲۰ میلی گرم است. اصولا” دوز ۱۵ میلی گرم در روز را حد متوسط دریافت روزانه می دانند.

بیشتر بخوانید : کپسول زغال ♥ کپسول زینتوما ♥ کپسول ژل رویال ♥ کپسول زردچوبهکپسول زیره

قرص پردنیزولون

قرص پردنیزولون

قرص پردنیزولون 5 میلی گرم ,قرص پردنیزولون 5 میلی گرم برای کودکان,قرص پردنیزولون 5 میلی گرم برای چیست,قرص پردنیزولون 5 میلی گرم در بارداری,قرص پردنیزولون 5 میلی گرم چیست,قرص پردنیزولون 5 میلی گرم در دوران بارداری,قرص پردنیزولون 5 میلی گرمی,عوارض قرص پردنیزولون 5 میلی گرم,خواص قرص پردنیزولون 5 میلی گرم

قرص پردنیزولون

توضیحاتی در مورد قرص پردنیزولون

قرص پردنیزولون (Prednisolone) را با نام کورتون‌ها می‌شناسیم. این دارو برای مواردی مثل درمان بیماری‌های کبدی و یا التهابات شدید به کار می‌رود.توصیه اکید ما این است که بیماران داروها را سرخود مصرف نکنند و به صرف اینکه این دارو مشکل فرد دیگری را حل کرده پس برای من هم مناسب است اقدام به مصرف نکنند. پردنیزولون حاوی کورتون است و حتما باید تحت نظر پزشک مصرف شود و داروخانه ها هم اغلب داروهای حاوی کورتون را بدون نسخه به بیماران نمی‌دهند و نیاز به نسخه پزشک و دستور مصرف پزشک است.پردنیزون بسیاری از وضعیت های مختلف از جمله اختلالات آلرژیک، بیماری های پوستی، کولیت اولسراتیو (التهاب زخمی شونده روده بزرگ ) ، آرتریت، لوپوس، پسوریازیس، و یا اختلالات تنفسی را درمان می کند. اگر شما یک عفونت قارچی را در هر نقطه از بدن خود دارید، نباید پردنیزون را مصرف کنید. درمان استروئیدی می تواند سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف کند و باعث سهولت ابتلای شما به دریافت یک عفونت شود. اجتناب از بودن در نزدیکی افرادی که بیمار هستند و یا عفونت دارند . هرگز یک واکسن “زنده” حالی که از پردنیزون، استفاده می کنید، دریافت نکنید. اگر شما دچار تنگی نفس، درد شدید در قسمت فوقانی معده، مدفوع خونی یا مدفوع قیری رنگ، افسردگی شدید، تغییرات در شخصیت و یا رفتار، مشکلات بینایی، یا درد چشم شدید، سریعا به پزشک خود اطلاع دهید. شما نباید استفاده از پردنیزون را به طور ناگهانی متوقف کنید. دستورالعمل دکتر خود را، در مورد کاهش تدریجی دوز دنبال کنید.در هنگام مصرف این دارو باید از چه مواردی اجتناب کنم؟ اجتناب از نوشیدن الکل یا نوشیدنی های الکلی در هنگام مصرف این دارو. اجتناب از بودن در نزدیکی افرادی که بیمار هستند و یا عفونت دارند. با دکتر خود تماس بگیرید. اگر شما با موارد مبتلای به بیماری آبله مرغان یا سرخک، مواجهه پیدا کرده اید برای درمان پیش گیرانه (پروفیلاکسی ) به پزشک خود مراجعه کنید. ابتلای به این بیماری ها می تواند جدی و یا حتی منجر به مرگ در افرادی که در حال استفاده از یک استروئید هستند، شود. هرگز یک واکسن “زنده” را در حین استفاده از این دارو دریافت نکنید. پردنیزولون، می تواند خطر اثرات مضر یک واکسن زنده را افزایش دهد. واکسن های زنده شامل سرخک، اوریون، سرخجه (MMR)، روتا ویروس ، حصبه، تب زرد، آبله مرغان، زوستر (زونا)، و واکسن آنفولانزا است.

قرص پردنیزولون چیست

پردنیزولون (Prednisolone) جزو دسته‌ای از داروها است که به آن‌ها استروئید یا کورتیکواستروئید می‌گویند. این داروها در بین مردم به کورتون هم معروف هستند. پردنیزولون مانند دیگر استروئیدها مانع از ترشح موادی در بدن می‌گردد که موجب بروز التهاب می‌شوند. پس پردنیزولون یک داروی ضدالتهابی است. این دارو انتشار سریع در عضلات کبد، پوست، روده‌ها و کلیه‌ها دارد. در کبد متابولیزه می‌شود و عمدتا در ادرار دفع می‌شود. علاوه بر این پردنیزولون برای درمان جایگزینی در نارسایی غده فوق کلیوی استفاده می شود. این دارو همچنین در درمان علامتی اختلالات آلرژیک التهابی و در جهت سرکوب کردن سیستم ایمنی استفاده می‌شود. متیل پردنیزولون در هیپرپلازی مادرزادی غده فوق کلیه، ادم مغزی و بیماری‌های روماتیسمی نیز مؤثر است.

مشخصات قرص پردنیزولون

پردنیزولون (به انگلیسی: Prednisolone) رده درمانی: گلوکوکورتیکوئید اشکال دارویی: آمپول٬ قرص

موارد مصرف قرص پردنیزولون

پردنیزولون دارای خواص ضدالتهابی و اثر سرکوب دستگاه ایمنی بدن را دارد. پردنیزولون کمک می‌کند تا تورم، قرمزی، خارش، و واکنش‌های حساسیتی کاهش یابند. همچنین در درمان بیماری‌های گوناگونی مانند نفروتیک٬ آسم، آرتریت، مشکلات پوستی، حساسیت شدیدکاربرد دارد.این دارو باید بعد غذا مصرف شود. درهنگام مصرف این دارو باید مصرف سدیم کم شود ومصرف پتاسیم افزایش پیدا کند. آرتریت بیماری‌های خونی سرطان اختلالات کبدی، کلیوی و ریوی برخی بیماری‌های چشمی حساسیت و آلرژی‌های شدید اختلالات ناشی از سیستم ایمنی

مکانیسم اثر قرص پردنیزولون

پردنیزولون با پیوند غیر قابل برگشت به گیرنده‌های گلوکوکورتیکوئید نوع آلفا و بتا عمل می‌کند. گیرنده‌های گلوکوکورتیکوئید نوع آلفا و بتا تقریباً در سراسر بافت‌های بدن وجود دارند. اگر شما به پردنیزولون حساسیت دارید، و یا اگر شما یک عفونت قارچی در هر نقطه از بدن خود دارید، نباید از این دارو استفاده کنید. درمان استروئیدی می تواند سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف کند و باعث سهولت ابتلای شما به دریافت یک عفونت شود و یا باعث بدتر شدن عفونتی که در حال حاضردارید، شود. با دکتر خود در مورد هر بیماری یا عفونت شما در عرض چند هفته گذشته تا به حال، اطلاع دهید.

مقدار مصرف قرص پردنیزولون

این دارو از راه خوراکی به راحتی جذب می‌‌شود. اوج اثر قرص پردنیزولون طی حدود یک الی دو ساعت حاصل می‌‌گردد. به منظور مصرف این دارو در ابتدا مقدار ۱۰ الی ۲۰ میلی‌گرم در روز و در صورت شدت یافتن بیماری میزان مصرف آن به ۶۰ میلی‌گرم در روز افزایش می‌یابد. بهتر است دارو در هنگام صبح و بعد از صبحانه مصرف شود. توجه: به شما توصیه می‌شود تا دوز داروی خود را به بیش از دوز تجویز شده برای شما افزایش ندهید. این کار شما را مستعد عوارض جانبی ناخواسته این دارو می‌کند. همچنین به شما توصیه می‌شود تا داروی خود را بدون مشورت با پزشک خود قطع یا کاهش ندهید. قطع ناگهانی این دارو ممکن است موجب بدتر شدن بیماری زمینه‌ای شما گردد. همچنین ممکن است به دنبال قطع ناگهانی این دارو دچار علایمی نظیر ضعف، کاهش وزن، تهوع، درد عضلانی، سردرد و گیجی گردید.

عوارض جانبی قرص پردنیزولون

عوارض گوارشی، بثورات جلدی٬ پوکی استخوان، افزایش فشار خون، واکنشهای آلرژیک، عفونتهای موضعی یا سیستمیک، سندرم کوشینگ، ادم، آتروفی بافتی، زخم یا خارش در محل تزریق، علائم التهاب و تاخیر در بهبود زخمها، تهوع٬ افزایش وزن سریع و اختلالات قاعدگی در زنان،معده درد

نکاتی در مورد مصرف قرص پردنیزولون

از عوارض مصرف پردنیزولون چاقی است. متاسفانه عده‌ای از افراد تحت تاثیر اطلاعات نادرست از این دارو برای چاق شدن خود استفاده می‌کنند و موجب بروز عوارض زیادی مانند پوکی استخوان و سیاه شدن سر استخوان ران برای خود می‌گردند. این دارو می‌تواند موجب افزایش سطح قند خون شما و بدتر شدن بیماری دیابت شما گردد، بنابراین در صورتی که به دنبال مصرف این دارو دچار علایم قند خون بالا نظیر افزایش دفعات ادرار و همچنین افزایش مصرف مایعات شدید به پزشک خود مراجعه کنید. اگر به پردنیزولون حساسیت داشته و یا اگر در هر جایی از بدن عفونت قارچی دارید نباید از پردنیزولون استفاده کنید. این دارو هنگامی که همراه سایر داروهای رقیق‌کننده خون از قبیل کلوپیدوگرل، وارفارین، کلگزان و انوکساپارین مصرف می‌شود می‌تواند احتمال خونریزی ناشی از آن‌ها را افزایش دهد. بنابراین در مصرف این دارو با داروهای رقیق‌کننده خون محتاط باشید. در صورتیکه تحت استرس قرار بگیرید نیاز بدن شما به آن بیشتر می‌شود. در این موارد باید مصرف پردنیزولون را به پزشک اطلاع دهید. مصرف طولانی مدت این دارو می‌تواند شما را مستعد پوکی استخوان نماید. بنابراین مصرف مکمل‌های حاوی ویتامین D و کلسیم و مصرف محصولات حاوی آن‌ها نظیر لبنیات و سبزیجات با برگ تیره بسیار توصیه می‌شود. مصرف پردنیزولون موجب ضعیف شدن دفاع ایمنی بدن شما می‌شود. مصرف این دارو موجب می‌شود شما زودتر دچار بیماری عفونی شوید و یا اگر عفونتی در جایی از بدن دارید شدت آن بیشتر شود. بنابراین از تماس نزدیک با افرادی که بیماری عفونی واگیردار دارند اجتناب کنید. مصرف قرص پردنیزولون در دوران بارداری تنها در صورتی مجاز است که جایگزینی برای برای آن وجود ندارد و مصرف آن الزامی است چراکه می‌تواند برای جنین عوارضی به همراه داشته باشد. در صورتی که شما حین استفاده از این دارو باردار شده اید یا قصد بارداری دارید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و با وی درباره مصرف این دارو مشورت نمایید. برای مصرف این دارو در دوران شیردهی نیاز به مطالعات بیشتر وجود دارد با این حال مصرف آن در این دوران توصیه نمی‌شود و منع مصرف دارد.اگر موارد زیر را داشتید، به پزشک خود اطلاع دهید : تاری دید، درد چشم، و یا دیدن هاله در اطراف چراغ؛ تورم، افزایش وزن سریع، احساس تنگی نفس؛ افسردگی شدید، احساس شادی یا غم شدید، تغییرات در شخصیت و یا رفتار، تشنج؛ مدفوع خونی یا قیری رنگ، سرفه خونی؛ پانکراتیت (درد شدید در قسمت فوقانی معده و گسترش به پشت، تهوع و استفراغ، ضربان قلب سریع). سطوح کم پتاسیم در خون (گیجی، ضربان قلب ناهموار، تشنگی شدید، افزایش ادرار، ناراحتی پا، ضعف عضلانی و یا احساس لنگی)؛ فشار بالا و خطرناک خون (سردرد شدید، تاری دید، وزوز در گوش خود، اضطراب، سردرگمی، درد قفسه سینه، تنگی نفس، ضربان قلب ناهموار، تشنج).

مصرف قرص پردنیزولون در بارداری و شیردهی

– در صورت بارداری ،اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.

نحوه مصرف قرص پردنیزولون

– مصرف دارو را دقیقا مطابق دستور پزشک مصرف نمایید . – در صورتی که پردنیزولون یک نوبت در روز تجویز شده باشد ، بهترین زمان مصرف آن صبح ها بعد از صبحانه می باشد . – بهتر است پردنیزولون همراه یا پس از غذا مصرف شود زیرا مصرف غذا به کاهش عوارض گوارشی ناشی از این دارو کمک می کند . – قرص های روکشدار با عنوان ( Enteric Coated ) به صورتی طراحی شده اند که داخل روده باز می شوند لذا می توانید آن ها را قبل یا پس از غذا مصرف نمایید . اما لازم است جهت جلوگیری به آسیب روکش، این قرص ها بطور کامل بلعیده شوند و از جویدن یا خرد کردن آنها خودداری شود . همچنین مصرف داروهای معده و شربت های ضد اسید معده با این نوع قرص ها باید حداقل ۲ساعت فاصله داشته باشد . – برخی از قرص های پردنیزولون را می توان در آب حل نمود لذا در صورتی که با بلع قرص مشکل دارید ، در مورد حل کردن دارو از داروساز خود مشورت دریافت نمایید . – طول درمان با این دارو باتوجه به شرایط و بیماری شما کوتاه مدت یا بلند مدت می باشد . لذا مصرف دارو را تا زمانی که پزشک توصیه کرده است ادامه دهید . – در صورتی که درمان با این دارو بیش از ۳ هفته برای شما تجویز شده باشد ، قطع ناگهانی آن می تواند عوارضی در بر داشته باشد . لذا قطع دارو باید زیر نظر پزشک و به صورت تدریجی انجام شود . _در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید.

عوارض قرص پردنیزولون

‎با وجود این که مصرف این دارو برای بسیاری از بیماری ها حیاتی می باشد و فواید آن برای بیمار بیشتر و ارزشمندتر است، اما عوارض دارویی متنوعی نیز می تواند با مصرف این دارو ایجاد شود که در صورت عمل به توصیه های پزشک و داروساز خود و پیگیری های منظم می توانید آن ها را کنترل نمایید . – عوارض گوارشی مانند دل درد ، سو ٔهاضمه یا تهوع با مصرف کورتیکواستروئید های خوراکی بسیار شایع می باشد که با مصرف دارو همراه یا پس از یک وعده غذایی سبک و پرهیز از غذاهای پر چرب و پر ادویه می توان آن ها را کاهش داد. اما در صورتی که تهوع و استفراغ ادامه دار باشد و استفراغ محتوی خون باشد حتماً باید به پزشک خود مراجعه نمایید . – تغییر در خلق و خو و رفتار ، خصوصاً در ابتدای درمان ممکن است رخ دهد.در مورد افکار و نگرانی های خود با پزشکتان و یا مشاورتان صحبت نمایید . – در صورت اختلال در خواب ، احساس گیجی، ابتلا به عفونت ، ضعف ماهیچه ای ، خستگی و قاعدگی نامنظم حتماً با پزشک خود صحبت کنید . – مصرف طولانی مدت پردنیزولون نیاز به پیگیری های مناسب ، انجام آزمایشات خونی ، استخوانی و… به صورت دوره ای دارد تا بتوان از عوارض ناخواسته ی مصرف طولانی مدت این دارو ها جلوگیری کرد یا آنها را کنترل نمود لذا در صورتی که این دارو طولانی مدت برای شما تجویز شده است ، ارتباط خود با پزشکتان را قطع نکنید. -افزایش وزن یکی از عوارض شایع مصرف کورتیکواستروئید ها می باشد که اتفاقاً برخی سودجویان از آن در داروهای چاق کننده استفاده می کنند یا بصورت مستقیم جهت افزایش وزن توسط افراد استفاده می شود اما باید بدانید که این افزایش وزن در واقع ناشی از ورم و افزایش مایعات بدن می باشد و طبیعتاً ماندگار نمی باشد ضمن اینکه مصرف این دارو برای افزایش وزن،سایر عوارض کورتیکواستروئید هامانند پوکی استخوان و ضعف ایمنی را نیز در بر دارد .

مصرف قرص پردنیزولون در کودکان

تجویز قرص پردنیزولون به کودکان زیر سه سال اکیدا ممنوع است و برای کودکان بالای سه سال با دوز بسیار کمتر زیر نظر پزشک مصرف دارو بلا مانع است و انجام می‌شود. این تجویز با توجه به وزن، قد و سن کودک صورت می‌گیرد.

قطع ناگهانی قرص پردنیزولون

قطع ناگهانی پردنیزولون باعث کمبود ناگهانی این ماده در بدن و التهاب مجدد می‌شود؛ در این حالت ناراحتی‌های التهابی بروز مجدد می‌یابد از این جهت قطع ناگهانی دارو توصیه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید : قرص پرگابالین ♥ قرص پاراستامول ♥ قرص پنتوپرازول ♥ قرص پانادول قرص پروژسترون