گل محمدی و
فشار خون ،گل محمدی فشار خون،گل محمدی برای فشار خون،تاثیر گل محمدی بر
فشار خون ، خواص گل محمدی ، خواص گل محمدی برای پوست
در این مطلب از سایت جسارت
به رابطه مصرف گل محمدی و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد
توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.در تحقیقات در مورد این گل مشخص شده است
که گردش ضعیف خون و ناراحتی های مربوط به قلب چون تپش قلب و فشار خون بالا
را درمان می کند
گل محمدی بین سال های ۱۲۵۴ و ۱۲۷۶ از ایران به قاره اروپا راه یافت. محصول عمده این گل،گلاب، اسانس و گلبرگ خشکاست که از آن در صنایع دارویی، عطرسازی ،فرآورده های بهداشتی، آرایشی و صنایع غذایی استفاده می شود.گل محمدی در ایران معمولاً در مناطق مرتفع و خشک کشت می گردد (ارتفاعات بین 2 تا 3 هزار متر از سطح دریا) و استانهای اصفهان (کاشان)، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان اصلی گل محمدی در کشور می باشند.تولید یک لیتر اسانس گل محمدی نیازمند استفاده از چهار تن گلبرگ است و به همین دلیل محصولی بسیار گرانبهاست.گل سرخ انواع متفاوتی دارد که بهترین نوع آن در ایران یافت میشود. این گیاه هم به صورت خودرو و هم از طریق کاشت، عمل میآید.گل سرخ عطر مطبوعی دارد. گلبرگهای آن، کاسبرگ و میوهی آن نیز سرشار از ویتامینهای مختلف است و از هر کدام از آنها میتوان در تهیهی دمنوش استفاده کرد.این گیاه معطر دارای قند، تانن، اسید گالیک، اسانس، مواد پکتینی و مادهی رنگی است. در گذشته از کاسبرگ این گل، شربتی تهیه میشد که زمان جنگ برای افزایش مقاومت بدن کودکان در برابر عفونتها به آنها خورانده میشد. همچنین از گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا استفاده میشود. همچنین از نظر کاربرد دارویی،این گیاه خواص ارزشمندی دارد که گیاهشناسان و حکمای سنتی معروف بر آن تاکید کردهاند.کاسبرگ گل سرخ، یکی از منابع سرشار ویتامینهای C، E، A، B و K است.
گل محمدی دارای خواص زیر است:
گل محمدی، دردهای روماتیسمی را درمان می کند.
برای بیماری های قلبی مفید است.
برای تقویت اعصاب به کار می رود.
ناراحتی گوارش از جمله معده درد را برطرف می کند.
گل محمدی تقویت کننده قلب است. استفاده از گل محمدی موجب کاهش التهاب می گردد و
از اینرو می تواند به عنوان مسکن درد بویژه دردهای مفصلی استفاده گردد.
بیشتر بخوانید :
گل محمدی گردش ضعیف خون و ناراحتیهای مربوط به قلب چون تپش قلب و فشار خون بالا را درمان می کند.
دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها شده و ریه ها را تقویت می کند از
این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است.
این دمنوش عوارض و نشانه های سرماخوردگی، آنفولانزا، زکام و گرفتگی های برونشی را از بدن دور می کند.
دمنوش این گیاه بوی بد دهان را برطرف می کند.
همچنین دمنوش این گیاه برطرف کننده نفخ معده است
برای تهیهی دمنوش گل سرخ، یک قاشق چایخوری گلبرگ خشک شدهی آن را با یک لیوان آب جوش در
قوری بریزید و ده دقیقه روی شعله غیرمستقیم قرار دهید، سپس آن را با عسل مخلوط کنید.
برای تهیهی دمنوش نهنج گل سرخ باید سه عدد میوه گل سرخ را به شکل ساطوری شده همراه
یک لیوان آب جوش، داخل قوری بریزید. پانزده دقیقه صبر کرده و سپس آن را میل کنید.
یادتان باشد که میوه گل سرخ به دلیل داشتن ویتامین C ، در اثر حرارت مستقیم خاصیت خود را از دست میدهد.