اگر میخواهید کشک بادمجان مجلسیتان را به کیک کشک بادمجان تبدیل کنید کافی است یک بسته نان تست تازه تهیه کنید. لبههای نان تست را با چاقو به دقت ببرید. یک لایه نان تست برش داده شده را در یک دیس بزرگ بچینید و روی آنها یک لایه کشک بمالید و روی لایه کشک یک لایه کشک بادمجان بریزید. قطر لایه کشک بادمجان بیشتر از ۲ سانت نباید باشد. به این ترتیب دوباره یک لایه نان تست، یک لایه کشک و یک لایه دو سانتیمتری کشک بادمجان. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره کالری و تزیین و طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی و کبابی رشتی خانم گلاور برای ۲ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
بادمجان یک کیلو
پیاز بزرگ ۲ عدد
کشک یک فنجان
سیر ۳ حبه
مغز گردو خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
آب ۴/۱ فنجان
بعد از شستن بادمجانها، آنها را پوست بگیرید و از طول برش دهید. بادمجانها را دوباره بشورید، نمک بزنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از بیست دقیقه بادمجانها را بشورید و با دستمال تمیز خشک کنید. برخی برای سالمتر بودن کشک بادمجان، بادمجانها را کباب میکنند اما برای تهیه یک کشک بادمجان مجلسی و لذیذ بهتر است بادمجانها را در مقدار کمی روغن و با حرارت ملایم سرخ کنید.برای لطیفتر شدن نعناع داغ بهتر است چند دقیقه پودر نعناع را در مقداری آب خیس کنید و سپس آنها را در آبکش ریز آبکش کرده و با روغن روی حرارت ملایم گاز کمی تفت دهید.
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا آبشان کشیده شده و طلایی رنگ شوند. در اواخر سرخ کردن پیازها، سیر رنده شده را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید. کمی زردچوبه و نمک اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. یادتان باشد زیاد تفت دادن سیر طعم آن را عوض کرده و تلخ میکند.یک قاشق نعنا داغ، یک قاشق گردو خرد شده و یک قاشق سیر و پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید. در این مرحله بادمجانهای سرخ شده را به سیر و پیاز داغ اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا با یک کفگیر چوبی یا گوشتکوب بادمجانها را له کنید. بعد از له کردن کامل بادمجانها، گردو خرد شده و نعناداغ سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.حالا کشک را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله یک چهارم فنجان آب به مواد اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز کمی دیگر تفت دهید تا آب بخار شود.کشک بادمجان مجلسی شما حاضر است، آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و رویش را با گردوخرد شده، نعناداغ و سیر و پیاز داغ تزیین کنید.